Restaurant Nunți Călărași – Pensiunea Sofia

Pensiunea Sofia din Călărași vă pune la dispoziție un restaurant spațios pentru nunta voastră. O sală elegantă de nunți, pentru a sărbători alături de cei dragi cel mai frumos eveniment din viața voastră de cuplu.

Cu un decor clasic și rafinat și o capacitate de 120 locuri, Restaurantul Sofia este special conceput pentru organizarea petrecerilor de nuntă. Sala poate fi amenajată și decorată conform preferințelor voastre.

Pe toată durata evenimentului, echipa noastră vă va sprijini cu tot ce e nevoie pentru ca voi să nu aveți nicio grijă. Trebuie doar să vă bucurați de moment!

Meniul de Nuntă

Meniul de nuntă poate fi personalizat în funcție de preferințele voastre. Bucătarii noștri, cu experiență în organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări), pot crea meniuri echilibrate și creative. Poți opta pentru bucate tradiționale românești sau preparate sofisticate din bucătăria internațională. Și cum mâncarea bună merită o băutură pe măsură, meniul nostru de băuturi va satisface, cu siguranță, și cele mai exigente gusturi. 

Servicii asigurate de Pensiunea Sofia

Fie că îți dorești o nuntă clasică sau preferi o nuntă mai atipică, echipa noastră vine în întâmpinarea ta cu următoarele servicii:

  • Amenajare sală de nuntă (aranjamente florale, fețe de masă, huse, eșarfe pentru scaune, baloane etc.).
  • Cameră gratuită pentru miri.
  • Cazare pentru invitați (dispunem de 10 camere în cadrul pensiunii, care pot fi rezervate pentru 22 de invitați).
  • Șampania de bun venit și pișcoturile din partea casei.
  • Servicii foto-video (recomandări din partea restaurantului).
  • Muzica (poți alege unul din colaboratorii noștri sau poți veni tu cu formația ta).

Rezervă data petrecerii de nuntă la Restaurantul Sofia!

Petrece alături de familie și prieteni momente de neuitat! De restul, ne ocupăm noi! Vino să vezi sala de nunți din cadrul Pensiunii Sofia, Călărași și începe planificarea! Ne face plăcere să fim alături de clienții noștri, să aflăm care sunt așteptările lor și să le transpunem în realitate.

Pensiunea Sofia: Servicii impecabile! Preparate delicioase! Clipe de neuitat!

Rezervări nuntă:  

0727 718 719

0730 621 165

Email

contact@pensiunerestaurantsofia.ro

lisaiuliana@yahoo.com

Adresă: Călărași, Strada Ion Luca Caragiale, nr.52 (la 2 minute distanță de Biserica Sf. Gheorghe)

# locatii nunta calarasi # restaurant nunta 2023 # restaurante nunti calarasi # sala nunti calarasi # restaurante nunta calarasi

Call Now Button